Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Alina skincare Όροι Χρήσης
 
Ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει η εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα. Ωστόσο αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που εκφραστεί  αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Προσπαθούμε να εμφανίζουμε στις ιστοσελίδες μας μόνο τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Ωστόσο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καθορίζονται από την τρέχουσα διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου ενδέχεται να αποσυρθούν ή να υποστούν αλλαγές ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αφότου έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Το προσωπικό μας φροντίζει να επικοινωνεί έγκαιρα μαζί σας για την ενημέρωσή σας σχετικά με την έλλειψη/αλλαγή προϊόντος ή υπηρεσίας προσφέροντάς σας την δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να υποστούν αυξήσεις ή μειώσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι διεθνείς κλιματολογικές συνθήκες και οικονομικές συγκυρίες όπου αυτές επηρεάζουν τα εισαγόμενα προϊόντα μας, πιθανώς να προκαλέσουν αυξομειώσεις στου τιμοκαταλάγους μας.
 
2. Για την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε θερμά να εισάγετε σωστά ταστοιχεία επικοινωνίας σας μην παραλείποντας να σημειώνετε το τηλέφωνο και το email σας. Στοιχεία επικοινωνίας που είναι ανεπαρκή ή έχουν γραφεί με  ακατανόητους χαρακτήρες δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και οι παραγγελίες δεν θα προχωρούν προς ολοκλήρωση.
 
 
 
3. Οι πληροφορίες που δίνουμε στις οικείες σελίδες των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων και αφορούν την χρήση των σχετικών προϊόντων είναι σύμφωνες με την διεθνή σχετική βιβλιογραφία και την επιστημονική πρακτική. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή άγνοιας για την χρήση συγκεκριμένου προϊόντος, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τον οικείο ειδικό (γιατρό, αρωματοθεραπευτή, ολιστικόθεραπευτή κλπ).
 
 
4. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα αιθέρια έλαια που διατίθενται προς πώληση, η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση τους. Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης κάθε αιθέριου ελαίου που αναγράφεται αναλυτικά στην οικεία σελίδα των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων. Μην ξεχνάτε: Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες
δραστικές ουσίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα με βάση τις οδηγίες χρήσης και την ενδεδειγμένη βιβλιογραφία