Τζοτζόμπα έλαιο 100ml

Τζοτζόμπα έλαιο 100ml

 Τζοτζόμπα έλαιο 100ml
Views: 111 Κωδικός προϊόντος: VEGJOJO
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
0 Product(s) Sold
7.00€ Τιμή με φόρο: 7.00€
Ποσότητα: Στο καλάθι
Τζοτζόμπα έλαιo
 
INCI Name:  Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
 
Το έλαιο τζοτζόμπα προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Τζοτζόμπα. Οι σπόροι του φυτού περιέχουν αυτό το υγρό κερί. Αποτελείται από εστέρες, η σύνθεση των οποίων είναι δομικά και χημικά παρόμοια με το ανθρώπινο σμήγμα.  Αυτό το κάνει να απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και βοηθά στη ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, μέταλλα και πρωτεΐνες. Συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης. Είναι από τα πιο καθαριστικά λάδια γι αυτό χρησιμοποιείται πολύ σε γαλακτώματα για βαθύ καθαρισμό καθώς απομακρύνει τους ρύπους, τις τοξίνες και το μακιγιάζ. Στα μαλλιά, δίνει λάμψη και αντιμετωπίζει την ψαλίδα, ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και  βοηθά στη πρόληψη της πιτυρίδας.