Νυχτολούλουδο έλαιο 100ml

Νυχτολούλουδο έλαιο 100ml

 Νυχτολούλουδο έλαιο 100ml
Views: 108 Κωδικός προϊόντος: VEGNYXT
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
0 Product(s) Sold
7.00€ Τιμή με φόρο: 7.00€
Ποσότητα: Στο καλάθι
Νυχτολούλουδο έλαιο
 
INCI Name: Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil
 
Το έλαιο νυχτολούλουδο προέρχεται από το ομώνυμο φυτό, του οποίου τα άνθη ανοίγουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα τη νύχτα και έπειτα μαραίνονται. Είναι πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα και κυρίως σε γ-λινολεϊκό οξύ (GLA), δομικό στοιχείων της κυτταρικής μεμβράνης. Βοηθά στη αναγέννηση νέων κυττάρων. Το καλύτερο λάδι για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών. Προλαμβάνει από την πρόωρη γήρανση, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βοηθά στο να διατηρήσει η επιδερμίδα την υγρασία χαρίζοντας ελαστικότητα και σφρηγιλότητα. Για κάθε τύπο επιδερμίδας και κυρίως για τις ευαίσθητες και ώριμες. Επιπλέον, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιφλογιστικές, επουλωτικές ιδιότητες. Ιδανικό για δερματοπάθειες, ατοπική δερματίτιδα, εκζέματα, ψωρίαση, ακμή.