Άγριο τριαντάφυλλο 100ml

Άγριο τριαντάφυλλο 100ml

 Άγριο τριαντάφυλλο 100ml
Views: 109 Κωδικός προϊόντος: VEGROSE
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
0 Product(s) Sold
16.00€ Τιμή με φόρο: 16.00€
Ποσότητα: Στο καλάθι
'Aγριο τριαντάφυλλο έλαιο
 
INCI Name: Rosa Moschata Oil
 
Το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο παράγεται από τους σπόρους του καρπού της αγριοτριανταφυλλιάς. Αποτελεί πλούσια πηγή σε ωμέγα 3, 6, 9 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, C και Ε καθώς και σε λινολεΐκό και λινολενικό οξύ, τα οποία συμβάλλουν στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, αυξάνει τα επίπεδα του κολλαγόνου και της ελαστίνης, μειώνει κιρσούς, ραγάδες και ευρυαγγείες, βελτιώνει σημάδια από ουλές.  Κατάλληλο για την ώριμη και ξηρή επιδερμίδα, διεισδύει στο δέρμα πολύ γρήγορα χαρίζοντας ενυδάτωση και λάμψη. Χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, serum, lip balm κ.α).