Μανταρίνι αιθέριο έλαιο 10ml

Μανταρίνι αιθέριο έλαιο 10ml

 Μανταρίνι αιθέριο έλαιο 10ml
Views: 150 Κωδικός προϊόντος: ESSMANT
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
0 Product(s) Sold
4.00€ Τιμή με φόρο: 4.00€
Ποσότητα: Στο καλάθι
Μανταρίνι αιθέριο έλαιο
 
INCI Name: Citrus Nobilis Oil
 
Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι προέρχεται από τη φλούδα του καρπού. Έχει ένα πολύ ευχάριστο, δροσερό άρωμα. Είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές του ιδιότητες. Βοηθά σε καταστάσεις στρες, αϋπνίας και άγχους.  Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται για εξισορρόπηση της επιδερμίδας μεταξύ λιπαρού και ξηρού δέρματος. Έχει πολύ καλές αντιγηραντικές ιδιότητες, προσδίδοντας άμεσα λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα. Είναι κατάλληλο για αδυνατιστικά προϊόντα, καθώς προάγει την καύση του λίπους, συσφίγγει και μειώνει την εμφάνιση ραγάδων. Προσοχή! Ανήκει στα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία, γι΄ αυτό μετά τη χρήση του δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες.